Konzultační kancelář pro životní prostředí

Nová služba – poradenství v oblasti veřejného osvětlení - LED a LVD technologie

21.11.2011 12:49

Především pro potřeby obcí jsme zahájili novou činnost – poradenství a zprostředkování vypracování technologických a finančních návrhů rekonstrukce veřejného osvětlení.

Budete-li mít zájem o podrobné informace, tak se na nás obraťte prostřednictvím e-mailu michaela@biologicke-projekty.cz anebo prostřednictvím kontaktů či kontaktního formuláře.

V případě Vašeho bližšího zájmu jsme připraveni zprostředkovat jednání a konkrétní spolupráci - jedná se o vypracování návrhu a projektu, nalezení modelu financování, kalkulaci nákladů, energetický audit a dalších konzultačních výstupů. Dovolujeme si Vám též nabídnout kontakty na další poradenství, kde si můžete nezávisle zjistit podrobnější informace. Jedná se především o oblast financování. Jsme připraveni Vám poskytnout kontakty na obce, které již veřejné osvětlení rekonstruovaly.

Výhodou, kterou nabízíme je variabilní řešení, připravené (volba technologie pro obec vhodnější) vždy ve prospěch obce, dále další možnosti: jako je zpracování návrhů současné rekonstrukce veřejného osvětlení spolu s veřejnou (uliční) zelení nebo veřejným prostranstvím (chodníky, mobiliář).

Kontakt

Petr Janda - Biologické projekty

biologicke-projekty@email.cz

Lipno 103 Žatec 438 01

+420 725 969 662

WhatsApp

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode